Friday 26 August 2016

Physicians formula

Sveikos,
Antroji dalis Physicians formula kosmetikos apžvalga
Multipriemonė "Warm Nude" 🐰

Kodai:
 Atlieka bandymus su gyvūnais 😲
 Pasisako prieš bandymus su gyvūnais 🐰
 Vegan 🍏
Kaina apie 12
Skaitalai, iššviesintojas, bronzatas ir šešėliai, žodžiu viskas viename. Spalva "Warm Nude"- 12 Mažų kvadratėlių suskirstytų po 4 eilutes. Visos spalvos LABAI pigmentuotos ir LABAI malonios tekstūros(švelnūs beveik kremiški), reikia dažytis su "lengva" ranka, nes labai lengva padauginti. Spalvos turi metalinį atspalvį, todėl puikiai tinka šaltuoju metu, nors aš pati naudoju kiaurus metus:)



Taigi pirmoji eilutė turėtų būti skirta kaip iššviesintojas. Beje sumaišius pirmają eilutę gaunama spalva labai panaši į TheBALM Mary-Lou Manazer. 

 
Antroji skirta naudoti kaip skaistalus. Trys skirtingos rožinės, nuo šviesiausios iki ryškiausios.




Trečią ir ketvirtą eilutę pataria naudoti kaip bronzerį. Rudenį labai gražiai atrodo naudojant kaip šešėlius, turi tokį nukritusių auksinių lapų atspalvį.

 (trečia eilutė)

(ketvirta eilutė)


Nors tai yra viso veido paletė, geriausiai ir puikiausiai atstoja tūkstantį ir vieną iššviesintoją. Labai lengvai maišosi spalvos, gerai išlieka. Su šia palete galima išgausi mažiausiai 42 atspalvius!
Aš pirkau iš http://www.iherb.com/Physician-s-Formula-Inc-Shimmer-Strips-All-in-1-Custom-Nude-Palette-Warm-Nude-0-26-oz-7-5-g/54284
Perkant pirmą kartą galite pasinaudoti nuolaidos kodu, kuris duos 5$, nuolaidos kodas SWN330



Pudrinukė

No comments:

Post a Comment