Monday 5 October 2015

Zoeva verta investuoti ar geriau pataupyti? UPDATE

Sveikos,

 Šį kartą apie Zoevos šepetėlius 🐰. 

Kodai:
 Atlieka bandymus su gyvūnais 😲
 Pasisako prieš bandymus su gyvūnais 🐰
 Vegan 🍏

Taigi Zoevos šepetėlius turiu jau kurį laiką ir neperseniausiai viena draugė užklausė, kokius šepetėlius geriausia įsigyt...



Taigi apie Zoeva mano nuomonė tokia, šepetėliai visiškai user friendly, bet jų priežiūra tikra kankynė. Juos reikia ypač atsargiai prižiūrėti, netgi sakyčiau retai naudoti ar plauti. Nors atrodytų klaidų nedariau plaunant ir džiovinant, bet jų ir ne "cackindavau". Maniškių galiukai pradėjo trupėti, profilaktiškai iškristi plaukeliai.
Beje taip pat elgiuosi ir su kitais šepetėliais, tokiais kaip RT, o jie senatvės žymių nerodo visiškai, vis dar kaip nauji. Peršasi išvada, kad pakliuvo brokas... Už tokią kainą broko nesinorėtų, o jeigu priežastis ne brokas tada iš vis piešiu didelį liūdesėlį.

Ar rekomenduočiau Zoeva?
Taip, labai samgūs šepetėliai, puikiai, lengvai ir greitai atlieka darbą, jeigu:
Galvojate, kad jie bus daugiau dėl grožio nei naudojimui;
Kas metus norite ir galite lengva ranka išleisti 60 ir daugiau eurų skirtų vien šepetėliams;
Jeigu pakliūva nebrokuoti;

Tikiuosi, kad jūsų patirtis geresnė su šiais šepetėliais ir pasisekė labiau nei man.

Šįkart šiek tiek nusivylusi,
Pudrinukė.

UPDATE
 Taigi viena skaitytoja facebooke pasiūlė parašyti Zoevai asmeninę žinutę. Galvoju tikrai nieko neprarasiu. Taigi parašaiu visą problemą, atrašė kitą dieną prašdami nuotraukų. Žinoma nufotografavau(iš labai arti) ir nusiunčiau nuotraukas, dėja nuo spalio 6d. nieko iš jų negirdėjau...Galvoju nepasiduosiu parašysiu dar kartą (19d.) gal laiškas pasimetė visko gi būna... IR po kelių valandų sulaukiu atsakymo, kad mano šepetėliai tikrai brokuoti ir atsiųs naujus:)
Galima sakyti, reikės iš naujo naudoti ir iš naujo daryti apžvalgą:)


No comments:

Post a Comment