Monday 19 October 2015

Physicians formula - kosmetika jautriai ir alergiškai odai, "Nude" paletės apžvalga. I

Sveikos,

Šį kartą apie kosmetiką jautrios ir alergiškos odos savininkėms, pirmoji dalis.

Kodai:
 Atlieka bandymus su gyvūnais 😲
 Pasisako prieš bandymus su gyvūnais 🐰
 Vegan 🍏

Apie: Physicians formula, kosmetika sukurta jautriai odai. O ir jos sukurimo istorija labai graži. Maždaug prieš 78 metus Dr. Crandall sukūrė kometiką savo žmonai, kuri negalėjo naudoti jokios kosmetikos, dėl savo super jautrios odos. Tai jis iš meilės savo žmonai sukūrė kosmetikos liniją. Na ir kompanija teigia, kad vis dar naudoja "receptus" sukurtus šio daktaro.

Kitas įdomus dalykas, tai kometika, dėl kurios sutariame su mama. Ji užkietėjusi "natūralistė", o mano požiūris į tai kaip į homeopatiją(apie tai neįsiplėsiu).Tai galima sakyti kosmetika gali naudoti ne tik alergišką odą turinčios merginos, bet ir dėl "politinių" įsitikinimų :D.

Na dabar apie pačią kosmetiką. Jų priemonių išbandžiau tikrai nemažai, žinoma ne visas, bet susidaryti nuomonę apie šį brandą galima. Beje palyginus su kitais brandais, kurie specializuojasi komsmetoje, kuri skirta jautriai odai, ši gan pigi.

Akių šešėlių paletė "Nude" 🐰- labai maža, kompaktiška.(10,5 x 4,5 x 1,5cm) 
Kaina apie 10

 Pirmosios keturios(iš dešinės į kairę) spalvos labiau sukurtos kaip iššviesitojai, skirti tepti po antakiu, akių kamputyje ir pan. Norint gauti intensyvesnę spalvą reikia naudoti vandenį ar kokį fiksatorių. Jos blizgios, finišas satininis.

 (spalvų eiliškumas pagal paletę, t.y. nuo rožinės iki baltos)

Kitos trys spalvos pigmentuotos, metališkai blizgios. Jas mėgstu naudoti antakių paryškinimui, jeigu nieko kito neturiu po ranka (lengvai tepant antakiai pasiryškina ir neturi to metalingo blizgesio). Arba per visą voką sausus, lengvam dienos įvaizdžiui, na jeigu reikia vakarui tai šlapinu ir gaunu daug intesnyvesnę spalvą.

 (spalvų eiliškumas pagal paletę)

Paskutinės dvi labiausiai "matinės". Pakuotėje atrodo tokios pat blizgios kaip ir kitos spalvos, bet ant odos atrodo beveik matinės,žinoma lyginant su kitomis.

(spalvų eiliškumas pagal paletę)


Mes su mama juokėmės, kad kas pamato ją, pačiupinėja ir tą pačią dieną ir užsisako. Vertingas ir mylimas pirkinys, na dar ji ir mano kasdienėje kosmetinėje(turbūt tai pasako tikrai daug).

Pirmoji dalis apžvalgos iš Physicians formula. Taigi laukite ir daugiau :)

Pudrinukė

No comments:

Post a Comment