Tuesday 28 July 2015

Brangios kosmetikos alternatyvos (Dupes)

Taigi priemonės, kurios turi savo pigesnį atitikmenį. Kai ką esu radusi internete ir patikrinusi, o kai ką atradau netyčiomis.


Kodai:
 Atlieka bandymus su gyvūnais 😲
 Pasisako prieš bandymus su gyvūnais 🐰
 Vegan 🍏


MAC False Lashes 😲 ir ELF Mineral Infused Mascara 🐰🍏. Kokybė, išsilaikymas identiškas. Sakyčiau netgi ELF yra juodesnės spalvos nei pajuodintas MAC. 


 
 NARS Orgasm 😲 ir SLEEK Lace -Guipure🐰. Orgasm yra mažiau pigmentuotas lyginant su Guipure, bet spalva tokia pati. Todėl norint su Guipure išgauti Orgasm spalva, reikia labai atsargiai naudoti šepetėlį. Išsilaikymas panašus :)


Atradau internete KAT VON D Lolita🐰 ir ESSENCE 05🐰. Labai gaila, kad negalima įsigyti KAT VON D Europoje, šia kosmetika prekiauja tik USA ir (jeigu neklystu) Australijoje. Lolita išsilaiko tikrai ilgiau nei 05, bet spalva praktiškai identiška :)


URBAN DECAY 24/7 Glide-on lip pencil 🐰 ir ESSENCE lipliner 🐰, visiškai identiški savo tekstūra, išliekamumu. Bet matosi, ką norėjo nukopijuoti ESSENCE :)


URBAN DECAY Primer Potion Original 🐰 ir CATRICE Prime and Fine šešėlių bazė 🐰🍏. Visiškai identiški, tekstūra, šešėlių išlaikymu, pasiskirstymu, šešėlių liejimui. Produktas toks pats tik pakuotė ir kaina kita :)


TheBALM Mary-Lou Manazer🐰  ir PHYSICIANS FORMULA Warm Nude Shimmer Strips 🐰. Spalva ne visiškai identiška, bet labai labai panaši sumaišius pirmąją eilutę. Išsilaikymas identiškas. Pliusas, kad Shimmer Strips galima panaudoti kaip šešėlius, iššviesintoją, linerį, skaistalus ir bronzerį.



Šį kart tiek atradimų,
Pudrinukė


No comments:

Post a Comment